Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

                           ΙΔΡΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
  • Σημαίνον γεγονός για τα αθλητικά αλλά και πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής του Ασπροποτάμου Τρικάλων αποτελεί η ίδρυση του αθλητικού-ποδοσφαιρικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΟΥΡΤΖΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ». 
  • Πρόκειται για ένα εγχείρημα που ως πρωταρχικούς στόχους έχει αφενός τη δημιουργία ενός αυτόνομου φορέα αθλητικής έκφρασης, ενημέρωσης και δημιουργικής δράσης των μελών του σχετικά με το αθλητικό γίγνεσθαι και αφετέρου τη διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι», των αθλητικών και των πολιτιστικών αξιών τόσο του χωριού της Αγίας Παρασκευής (Τζούρτζιας) όσο και της ευρύτερης περιοχής του Ασπροποτάμου. 
  • Όμως οι στόχοι του σωματείου και το όραμα των ιδρυτικών του μελών δεν σταματούν εκεί. 
  • Με δυνατότητα λειτουργίας δέκα αθλητικών τμημάτων αλλά και καταστατική πρόβλεψη ίδρυσης και λειτουργίας νέων τμημάτων, ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΟΥΡΤΖΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη δική του δεσπόζουσα θέση στο χώρο του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή του νομού Τρικάλων.
  • Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΟΥΡΤΖΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ δεν ανήκει στα ιδρυτικά του μέλη αλλά αντίθετα αποτελεί κοινό κτήμα όλων των Τζουρτζιωτών αλλά και των Ασπροποταμιτών. 
  • Η αρωγή και η ηθική στήριξη όλων στο νεοσύστατο σύλλογο αποτελεί ίσως το μοναδικό μέσο ώστε οι επόμενες γενεές να παραλάβουν ένα υγιές αθλητικό και πολιτιστικό κληροδότημα το οποίο θα προέρχεται από τις βουνοκορφές της ν. Πίνδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου